Gratis frakt ved kjøp over kr 500

Raske leveranser

Sikker netthandel

Ai eyewear glass

Våre glass

Å kjøpe briller kan være som å bevege seg i en jungel. Vi har derfor gjort det enkelt for deg. Du velger innfatning, vi hjelper deg med glassene. Når du har lagt inn bestillingen, sørger våre optikere for at du får riktig glass basert på styrken du har angitt.  Alle glass har høy kvalitet og er utviklet for å gi deg en ultimat synsopplevelse. Et progressivt glass er mer avansert enn et enkeltslipt og må tilpasses av en optiker for å gi deg en riktig synsopplevelse.

Ta vare på øynene

Øynene utsettes kontinuerlig for stråling, både fra solen og fra forskjellige typer skjermer. Strålene fra solen kan skade øynene på forskjellige måter. Mange vet ikke at øynene også kan bli solbrente, og at skader på øynene kan være svært smertefullt og øke risikoen for grå stær. Samtidig bruker vi mer og mer tid foran forskjellige typer skjermer. Mange timer foran en skjerm kan være en stor belastning for øynene. Hos oss finner du en rekke tilvalg som beskytter øyene og gjør hverdagen enklere. 

 

Blue block glass

Blue block

Teknologien filtrerer vekk store deler av det skadelige blå lyset og reduserer dermed risikoen for netthinneforandringer. Den bidrar også til at øynene føles friskere og mindre anstrengte hvis du sitter mye foran en skjerm.

 

Polariserende glass

Polariserende glass har et filter som fjerner refleksjoner på en effektiv måte. Takket være dette minimeres lysreflekser og forstyrrende refleksjoner fra blanke overflater som f.eks. vann. Er du mye på sjøen, er dette et godt alternativ fordi du lettere kan se f.eks. grunner. Fås i fargene brun og grå.

 

Fotokromatiske glass

Innendørs er glassene som vanlig og helt klare. Går du ut, blir de mørkere og gir deg full UV-beskyttelse mot solen.  Glassene endrer farge når de utsettes for UV-stråling. Hvor mørke glassene blir, avhenger av hvor mye UV-stråling det er. De blir altså mørkere også når det er overskyet. Fås i fargene grå, grønn og brun.