Gratis frakt ved kjøp over kr 500

Raske leveranser

Sikker netthandel

Linsetilbehør

Riktig linsetilbehør er viktig for å få mest mulig ut av linsene. Hos Ai Eyewear hjelper vi deg å få en enklere og mer behagelig linsebruk med tilpassede linsevæsker, øyedråper og vitaminer fra velkjente varemerker til gode priser. Hva trenger du?

Klikk hjem linsetilbehør fra Ai Eyewear – rask levering og fri frakt ved bestillinger over 500 kroner

Riktig linsetilbehør er nesten like viktig som riktige linser. Det gjør linsene enda enklere og mer behagelige i bruk. Hos Ai Eyewear finner du effektive linsevæsker, fuktighetsgivende øyedråper og beroligende øyemasker. Bestill tilbehør på nettet, eller stikk innom nærmeste Ai-butikk. Våre autoriserte optikere og kyndige butikkmedarbeidere er parate til å hjelpe deg. 

Våre varemerker

Hos Ai Eyewear er det enkelt å lage gode linserutiner. Her finner du linsetilbehør fra populære produsenter som Alcon, Bausch & Lomb og CooperVision. 

Har du tenkt å begynne med linser? Bestill en synsundersøkelse hos Ai, så hjelper vi deg i gang.

Vårt utvalg

Linsevæske

For toukerslinser og månedslinser er god linsevæske helt nødvendig. Linsevæsken hjelper deg å holde linsene rene og frie for bakterier. Væsken bidrar også til at linsene føles mer behagelige.

Øyedråper 

Etter mange timer med linsene på kan øynene trenge litt ekstra fuktighet. Da er øyedråper din beste venn. De øker komforten slik at du kan ha på deg linsene lenger. Dråpene er ekstra viktige for tørre øyne.   

Våtservietter

Våre utvalgte våtservietter er et skånsommere alternativ til såpe og vann fordi de inneholder hyaluronsyre med fuktighetsgivende egenskaper. Serviettene er dessuten frie for parabener, konserveringsmidler og parfyme. 

Øyemaske

En øyemaske har mange funksjoner, og den takler dessuten ulike problemer avhengig av om den varmes opp eller holdes kald.

Varm: 
– Kan forbedre kvaliteten på tårevæsken.

Kald: 
– Lindrer hovne øyne.
– Frisker opp trette øyne.
– Lindrer visse typer hodepine.

Vitaminer og kosttilskudd

En del vitaminer og kosttilskudd har vist seg å være gunstige for øyehelsen. Omega 3 kan for eksempel forbedre kvaliteten på tårevæsken, og en spesiell kombinasjon av vitaminer og antioksidanter har vist seg å forebygge visse endringer i den gule flekken. Vi anbefaler imidlertid alltid at du rådfører deg med din optiker før du begynner å ta vitaminer for synets skyld. 

Hvilken linsevæske skal jeg velge?

Du finner som oftest informasjon på emballasjen. Det finnes flere typer linsevæsker du kan bruke, avhengig av hvilke linser du har. Rådfør deg med din optiker hvis du er usikker.

Hva er linsevæske?

Linsevæske er en steril saltvannsløsning som brukes til å rengjøre linser og holde dem i god stand.

Hvordan bruker jeg øyedråper?

1. Vask hendene grundig. 2. Len hodet litt tilbake og rett blikket mot taket. 3. Dra ned det nedre øyelokket og drypp i 1–2 dråper. Pass på at flasken ikke kommer i kontakt med øyet eller øyevippene. 4. Blunk noen ganger.