Gratis frakt ved kjøp over kr 500

Raske leveranser

Sikker netthandel

Briller

Bærekraft

Vi tar ansvar for vår felles fremtid.

Ai Eyewear ønsker å bidra til et godt syn gjennom hele livet, med minst mulig klimapåvirkning. Vår ambisjon er å i størst mulig grad tilby produkter laget av resirkulerte materialer og å innføre sirkulære prosesser i hele virksomheten. Vår påbegynte hjemtagning av produksjonen fra Asia til Frösön i Nord-Sverige er en viktig komponent i vår kontinuerlige streben etter å bli bedre.

Circular Collection – gamle briller blir nye

Hvorfor la de gamle brillene ligge og samle støv i en skuff? Gi dine brukte briller en ny sjanse og resirkuler dem hos oss. Selv om de er ødelagte, fra en annen butikk, laget av plast eller metall, sørger vi for at de blir en del av en sirkulær prosess. Vår samarbeidspartner for dette er Synsam. Så rydd ut skuffene og lever inn brillene og solbrillene i en av Synsams mange butikker. Sammen sørger vi for at bruksvennlig materiale blir gjenbrukt. Takk for at du som kunde hjelper oss i dette viktige arbeidet.

Kontaktlinser

Plastnøytrale linser

Nå blir deler av endagslinsesortimentet fra CooperVision plastnøytralt. Hvordan fungerer det? I dag må linseprodusentene bruke plast for å produsere linser. For å oppnå plastnøytralitet* plukkes en tilsvarende mengde plast som den som brukes i produktene, opp av havet eller fra havsnære områder på Filippinene og i Indonesia, Brasil og Egypt. Med andre ord – når du velger sertifiserte engangslinser fra CooperVision, gjør du en god innsats for miljøet. Husk også å gjenvinne emballasjen for mer effekt!

Handle kontaktlinser

*Plastnøytralitet oppnås ved å kjøpe såkalte credits fra Plastic Bank©. En credit tilsvarer innsamling og konvertering av en kilo plast som ellers kan havne i havet eller i vassdrag. Linseprodusenten CooperVision kjøper credits som tilsvarer vekten av plast i CooperVisions endagslinsebestillinger (fra 1. september 2021). Plastmengden i endagslinsene beregnes ut fra vekten av plasten i blisterpakningen, linsene og ytteremballasjen (eske), inkludert laminat, lim og annet (f.eks. blekk).

 

Slik gjenvinner du linser


PAPIREMBALLASJE, FOLIE, PLAST
Kast papiremballasje, folie og plast i riktig beholder på nærmeste miljøstasjon. Folie regnes som metall.

BRUKTE LINSER
Kastes sammen med husholdningsavfall.
NB! Kast aldri linser i toalettet!

LINSEVÆSKEFLASKER
Tomme linsevæskeflasker skal sorteres som plast på nærmeste miljøstasjon.